25 de set. 2015

UNA SETMANA PER LES SOPES D'ALL

Esteu preparats?
Un any més, Sopes d'All a Valls.
Els dies 2, 3 i 4 d'octubre.

Tres dies d'intervencions artístiques, concert i altres activitats per descobrir una cosa vallenca molt nostrada, els Torrents. Descobrirem des de la Font de la Farigola fins a la Font d'en Bosch!
Moltes felicitats als organitzadors per aquesta nova edició.
Ja tenen els programes, fets a mà !
No us ho perdeu, us hi esperem !

Qui som i què fem:
Som un col.lectiu sense ànim de lucre i autogestionat. Pretenem redescobrir espais oblidats i abandonats que han quedat fora del mapa mental dels ciutadans, degut a canvis d'usos i de costums. Aquesta redescoberta la fem a través d'una mostra d'intervencions urbanes anual, amb la que intentem ampliar els punts de vista convencionals, generar debat  i potenciar la participació/opinió ciutadana de manera indirecta... us adjuntem un vídeo de l'any passat, un dossier amb el resum dels quatre anys i el programa d'enguany.

Aquesta és la quarta edició de la mostra sopes d'all. Enguany redescobrim un tram dels torrents per re-interpretar el seu entorn industrial, els seus recs i camins. Durant la mostra busquem diferents espais de debat, i hem trobat que seria interessant compartir experiències amb diferents col.lectius... De moment tenim confirmats els següents col.lectius:  polígon cultural, contorno urbano, kunstainer, intrusisme urbà, reus ocult i raons públiques. Paral·lelament estem parlant amb persones relacionades amb els torrents, amb el patrimoni que l'envolta i amb l'espai que redescobrim.