18 de maig 2015

DOCfield> 15



Demà comença oficialment DOCfield> 15, el festival de fotografia documental que durant dos mesos (19.5.15/23.7.15) converteix Barcelona en punt de referència i ho fa amb la inauguració d'algunes de les exposicions clau d'aquesta edició durant la setmana.
Totes les recomanacions de la setmana a la newsletter. Subscriu-te a la web per estar al dia de les últimes novetats del Festival!

Us volem compartir l'exposició del nostre amic Yurian Quintanas que va inaugurar el dissabte 16 a la galeria Escalera de Incendios

Happy Nothing

El desert representa la decadència i la mort. Hi ha escassetat d’aigua i ombra, temperatures extremes i una falta de recursos que fa quasi impossible que els éssers humans hi puguin sobreviure. Però al mateix temps hi ha una llarga tradició del desert com a lloc de guariment, tant físic com espiritual.
Amb el desert californià com a teló de fons, Happy Nothing és un viatge personal que aprofundeix en la vida i els secrets dels seus habitants. Aquí viuen aquells qui podríem anomenar outsiders. Pobles que habiten en la precarietat i que, malgrat viure en aquestes condicions, el consideren el Paradís.