18 de des. 2014

DIA D'INAUGURACIONS

Demà, divendres dia 19 de desembre,  sembla ser que es converteix en un dia important d'inauguracions d'exposicions i projectes.


No les volem deixar passar, encara que no podrem assistir-hi a totes, una, la del fotògraf Guillem Voltas a Valls amb el títol "PART DEL DARRERE", en la que, com a llumull participem en el projecte de Joves creadors i creadores (original el nostre títol)junt amb el Casal Popular la Turba.



El projecte va iniciar el cicle amb la il·lustradora Berta Artigal i Crusells, que va exposar al Casal i la va seguir l’artista-fotògrafa Tati Ayala.



Amb la col·laboració de l’Espai la Magrana (Valls), vam gaudir de l’arquitecte-fotògrafa Cristina Serra i Juncosa junt amb el cantautor Joan Masdéu, qui ens va acompanyar amb la seua guitarra per musicar alguna de les fotografies.



Ara, tenim l’oportunitat de veure el treball del fotògraf vallenc Guillem Voltas amb l’exposició titulada “PART DEL DARRERE”.




EXPOSICIÓ DE GUILLEM VOLTAS
“PART DEL DARRERE”
Lloc: Casal Popular La Turba
c. Nou, 12 - VALLS
Dia: divendres, 19 de desembre de 2014
Hora: 8 del vespre


Us hi esperem !!!
 



A Tarragona, a les 19h, inauguració de l'exposició de fotografies col·lectiva "Mirades sobre el territori" al Pati el Rei Jaume I de l'Ajuntament de Tarragona.
Són fotògrafs que han estudiat a l'EADT i entre ells, volem destacar a Martí Gasull,company amb el que gestionem l'espai El Pàrquing als Pallaresos, i a Gerard BoyerDavid Mocha que hi han participat. A més, els altres participants són Ferran Ferrando, , Òscar González, Pol Masip i Jose Miguel Martinez.

Enhorabona per la iniciativa de l'exposició conjunta !!!!


Per acabar, també a Tarragona, els nostres amics de Satèl·lit, ens conviden a assistir a la preestrena del videoclip del nou single de Satèl·lit al Cafè Metropol.

Podreu veure en exclusiva el videoclip del primer single del disc 'AEROPORTS', que es posarà a la venda el dia 9 de gener de 2015.
El videoclip ha estat realitzat per Isaac Hermo Monserrat i Judith Queralt de l'estudi Dilaina.

En acabar la projecció tocaran en directe alguna cançó del nou disc perquè aneu fent boca!!


 FELICITATS !!!!