20 d’oct. 2014

De Temporada TGN

Això no caduca reina!!!

El dissabte passat dia 18, va començar el projecte De Temporada, de la mà de diferents autors fotogràfics de les comarques de Tarragona, de diferents edats i especialitats fotogràfiques. Autors inquiets que els hi agrada les mirades sensibles i volen apropar la fotografia en diferents formes i formats de presentació al públic en general, els hi agrada compartir!!

Amb l'objectiu d'apropar la fotografia al públic en general, De Temporada, es una parada Catalana de mercat ambulant, com les que coneixem habitualment de fruites i verdures al Mercat de la Plaça Fòrum de Tarragona en mig dels venedors ambulants tradicionals de fruita i verdura.


Què més ?
Mantenir la parada tots el dissabtes de l’any al Mercat de la plaça Fòrum, fer presentacions d’autors, llibres, sorteigs conjuntament amb el comerciants de la zona, fels partícips de les nostres inquietuds i dinamitzar la cultura Qm0, el nostre esperit es cooperatiu!!
Assistir a diferents festivals de fotografia, nacionals i perquè no internacionals!


Els primers fotògrafs participants: Gerard Boyer, Albert Cilveti, Pep Escoda, Pau Lopez, Rubén PerdomoAlba Rodríguez, Marta Richardson, Cristina SerraPep Serra

Quan els podeu trobar al mercat del Forum?
El primer dissabte de cada mes