4 de juny 2014

Arriba el IV Festival MINIPOP

"Hi ha maneres d'educar els nens més enllà dels gegants, la mulassa i la cucafera. Hi ha música després de la Festa dels Súpers. Recursos per infiltrar-se en el seu subconscient. Això del Minipop és un escàndol. Una currada que a més de presentar un cartellàs ho combina amb activitats familiars. Si un nen pot mirar un partit de futbol amb el seu pare, per què no un bon concert?"
Joan Mellado, Circ de Tarragona - 03 de juny 2013



Així definia el jove crític musical tarragoní el festival Minipop en la seva crònica del passat 3 de juny, i no podríem trobar millor manera d’explicar què és el Minipop: Un festival de música i cultura contemporània que reivindica l’ús de l’espai públic com a lloc de trobada intergeneracional, on conflueixen grans i petits emportats per un desig comú, les ganes de compartir cultura i noves experiències.
Un cap de setmana de descoberta, de concerts, tallers creatius,
teatre i circ, en un marc incomparable, la Tarragona romana davant l’amfiteatre i amb vistes al mar Mediterrani.
El cap de setmana del 6, 7 i 8 de Juny Tarragona és MINIPOP

El Minipop arriba a la seva quarta edició, creixent cada any gràcies a un públic fidel i també als nouvinguts encuriosits per totes les coses bones que escolten sobre ell. Al voltant de 10.000 persones han participat activament de les diferents activitats del festival, amb una àmplia oferta de tallers creatius, passant dels quatre del primer anys als dotze de l’any passat, incorporant noves disciplines artístiques com el teatre i el circ i sobretot amb un cartell musical format pels millors grups de l’escena independent catalana.