25 d’abr. 2014

EXPOSICIÓ DE BERTA ARTIGAL


Des del Casal Popular La Turba i llumull-Accions Audiovisuals, comencem un cicle d’exposicions de joves creadors i creadores de la nostra comarca.

Vist el creixent nombre de joves de la nostra ciutat i comarca que encaminen el seu futur en diferents camps de la creació artística com pot ser la il·lustració, la fotografia, el disseny, etc... i donada una manca que tenim a la nostra ciutat d’espais per poder mostrar l’obra d’aquest joves, ens ha dut a les dues entitats, encara que d’una forma modesta,  a començar un cicle d’exposicions amb aquest joves creadors i creadores.

Aprofitant l’espai del Casal Popular La Turba, demà dissabte 26 d'abril, iniciem el cicle d'exposicions amb les il·lustracions de l’artista vallenca Berta Artigal.

Esperant d’aquesta manera ser un punt de referència per aquest joves i amb el que implica organitzar una exposició oberta al públic.

Que serveixi com a espai de difusió de les obres i donar-se a conèixer, així com paral·lelament organitzar algunes altres activitats per potenciar possibles propostes de treball, organitzatives, etc.
Amb això intentar dinamitzar aquest grup de joves.

EXPOSICIÓ DE BERTA ARTIGAL
Lloc: Casal Popular La Turba
c. Nou, 12 - VALLS
Dia: dissabte, 26 d'abril de 2014
Hora: 2/4 de 8 del vespre

Us hi esperem !!!