29 de gen. 2014

Presentació de laradio.cat a Reus

Bones notícies per la llibertat d'expressió, ara quant prohibeixen escoltar la ràdio o la informació cada cop són més esbiaixades,un grup de persones de Reus han impulsat un projecte de ràdio digital a nivell nacional. Des del maig que estan treballant-hi i, finalment, aquest dijous 30 de gener faran públic el projecte i comencen la campanya de captació de socis i sòcies.

Com diu en Sergi Franc, un dels seus impulsors " ...un mitjà de comunicació que des de cada comarca esdevingui un “teixit de veus” que doni ressò a tot allò que passa de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó; que realitzi un anàlisi crític, estructural i en profunditat d’allò que ens marca el nostre dia a dia; i sobretot, que ompli un buit comunicatiu en l’àmbit del periodisme popular..."
 
La primera xerrada la faran -com no podia ser d’altra manera- el proper dilluns 3 de febrer a les 8 del vespre al Casal Despertaferro de Reus, on la ràdio tindrà l’estudi. A més ja tenen una vintena de xerrades programades, que segurament s’ampliaran fins a la quarantena. A Tarragona està prevista pel 19 de febrer. 
Per ara, ja podeu visitar el web del projecte www.laradio.cat, si bé encara no es pot fer públic el nom definitiu, que ha guanyat la votació entre els seus impulsors, i que es desvetllarà demà dijous.