3 d’abr. 2013

"The Battle We Didn't choose"

"The Battle We Didn't choose" és un projecte personal, commovedor i duríssim d'Angelo Meredino que mostra la lluita de la seva dona contra el càncer de pit.

Des de la primera vegada que el fotògraf nord-americà Angelo Merendino va veure Jennifer, immediatament va tenir la sensació que ella era l'elegida, la dona amb la qual volia viure per la resta de la seva vida.
 
Angelo, va decidir retratar la batalla de la seva dona durant els cinc anys contra el càncer, en què valentament i units per un gran amor, es van enfrontar a aquesta dura malaltia.  
Al principi, les fotografies només serien per la família, però abans de morir Jennifer li va demanar al seu espòs compartir-les al món. Va ser així com Angelo va decidir publicar a través de Facebook i la pàgina "My Wife s Fight WithBreast Cancer ", les imatges en blanc i negre d'alguns dels moments que va viure amb l'amor de la seva vida, perquè les persones poguessin entendre el dolor que afecta a tots els que pateixen aquesta dura malaltia

     "Les meves fotografies mostren la vida quotidiana. Elles humanitzen el rostre del càncer, a la cara de la meva dona. Mostren el repte, la dificultat, la por, la tristesa i la solitud que tenim, que Jennifer es va enfrontar, mentre lluitava amb aquesta malaltia. Però el més important de tot, mostrar el nostre amor. Aquestes fotografies no ens defineixen, sinó que som nosaltres. "Diu Angelo ...

http://ow.ly/jCuO1