12 de jul. 2012

ONGC arriba al número 50

ONGC - Revista de pensament polític, solidaritat, cooperació i relacions internacionals.



Fa tretze anys, va néixer ONGC al si d’una ONG, IGMAN-Acció Solidària. Ja en el moment del seu naixement van tenir clar que no calia una nova revista per mirar de publicitar els nostres projectes sinó que podíem anar més enllà i oferir un nou mitjà de comunicació al nostre sector que esdevingués una àgora de discussió, reflexió i interpretació del món que ens envolta i de les claus per garantir i facilitar els processos de transformació social que imaginem.


ONGC arriba al número 50 !!!

"... Ja tenim llest el número especial de la revisa ONGC. En aquest número rodó parlem del valor del periodisme especialitzat i ho fem de la mà de Lluís Llach, Mònica Terribas, Federico M. Zaragoza, Gabriela Serra, Josep Lluís Cleries, Lluís Gendrau, Nicolás Valle, Isabel Galí, Víctor Terradellas, Francesc Mateu, Anna Grau, Fèlix Martí, Helena Vicente, Miquel Ferreres, Manuel... Manonelles, Laia Altarriba, Laia Altarriba, Eva Piquer, Siscu Baiges, Enric Borràs, Toni Arbonés, Laia Gordi, Francesc de Dalmases, David Bassa, Dolors Elias, Jordi Fexas, Came Vinyoles, Pau Lanao, Natàlia Boronat, Rita Marzoa, Sònia Cervià, Yolanda Sànchez, Òscar Cisteré, Carles Llorens, Iolanda Fresnillo, Maribel Páez i Ruth Escribano.

Aquest estiu dediqueu-nos una estona, llegir-nos us agradarà...
"


ONGC és un mitjà de comunicació al servei de la cooperació catalana que promou el debat, l’anàlisi i la tasca que realitza el conjunt del sector.

El projecte d'ONGC, revista editada per IGMAN-Acció Solidària, pretén acostar la tasca de la cooperació catalana al lector, tant el professional com el que té inquietuds en el món de la cooperació. ONGC és un espai amb prou bagatge i amb acceptació social i sectorial, i sovint s’entronca amb la línia oficial de la cooperació catalana quant a continguts.


Des de llumull, Accions Audiovisials, Per Molts Anys ! ! ! !

Informació de contacte

Telèfon935 334 238

Correu electrònicongc@igman.cat

Pàgina webhttp://www.ongc.cat